top of page
Beeld bij methodiek_edited.jpg

Methodiek

Patronen in denken – voelen – doen worden bij de oorsprong aangepakt. Je zou kunnen zeggen dat de spreekwoordelijke angel eruit gehaald wordt. Het effect dat dat op jou heeft kan divers zijn en variëren van meer ontspanning ervaren, meer rust voelen, focus hebben op het behalen van doelen en weten dat je deze ook kan bereiken, vergroting eigenwaarde, eigenliefde etcetera. 

Ik combineer het werken met jouw onderbewuste, jouw eigen potentieel en intelligentie, met orthomoleculaire kennis tot een totaalaanpak. Lekker in je vel zitten is het doel. Hoe we dat gaan bereiken? Door het doorbreken van niet helpende denkpatronen waardoor je meer ontspanning en rust gaat ervaren bijvoorbeeld of waardoor het je nu wel lukt om doelen te bereiken en door allerlei handige tips en adviezen waarmee je zelf leert om je optimaal te voelen. 

Mijn methode leent zich prima om allerlei door jou ervaren klachten te verminderen of zelfs volledig te laten verdwijnen. Denk bijvoorbeeld aan: terugkerende onzekerheden, faalangst, negatief zelfbeeld, overgewicht, spannings- en stressklachten, onrust, overgangsklachten en meer. 

Om jou ook echt goed van dienst te kunnen zijn werk ik met programma’s. Ieder programma bestaat uit een aantal sessies. Hiervoor heb ik gekozen omdat we dan ook echt in staat zijn om de problemen die jij ervaart, ook als deze wat later in het traject naar voren komen, grondig aan te pakken voor een blijvend resultaat. 

Naast dat we met elkaar in gesprek gaan om inzichten te verkrijgen bijvoorbeeld gebruik ik dus verschillende technieken. Ook kan ik ervoor kiezen technieken te combineren als dat voor jou de kortste weg naar resultaat oplevert. Alle technieken zijn gebaseerd op het potentieel van ons onderbewuste. Immers, als je op bewust niveau de verandering die je wil had kunnen maken dan had je dat toch zeker wel gedaan, of niet? Wil je meer weten over die verschillende technieken? Volg de knoppen voor extra informatie.

_MG_6306 ll.jpg

programma's

LekkerInJeVel_BLAUW.png

AFSLANK PROGRAMMA

Een beproefd afslankconcept aangepast op leeftijd, geslacht en voorkeuren

BoostJeZelfbeeld_BLAUW.png

BOOST JEZELF

Wat houdt jou tegen om lekker in je vel te zitten?

GlansRijkDoorDeOvergang_BLAUW.png

MAATWERKMODULES

Lees hier wat er nog allemaal meer mogelijk is.

Meer weten? Maak een afspraak van een uurtje voor een gratis Boost-jouw-power-gesprek. Het gesprek vindt plaats in mijn huiselijk ingerichte praktijk of indien gewenst online. We staan stil bij jouw situatie en we bekijken over en weer of het klikt en hoe ik je kan ondersteunen in jouw specifieke situatie.

Ik wil graag meer weten over:

bottom of page