IMG_2919_edited.jpg

Jacqueline Philipsen

Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Jacqueline Philipsen, 51 jaar oud (of jong, het is maar net hoe je het bekijkt).  Ik was en ben altijd nieuwsgierig geweest naar mensen, naar wat hen drijft, waarom ze iets doen, of juist laten.

Ook voor mezelf was ik nieuwsgierig naar wat me allemaal heeft gevormd en persoonlijke ontwikkeling was en is altijd belangrijk geweest. Het was dan ook geen verrassing dat mijn werk al heel snel om mensen ging draaien. Als loopbaancoach, later als trainer en werkcoach, HRM-adviseur en interne coach en tenslotte in mijn eigen praktijk. Steeds zette ik die interesse en compassie voor mensen in om hen te helpen bij het nemen van stappen op hun levenspad. Ik bemerkte dat mensen vaak wel stappen willen nemen maar daartoe niet in staat waren door allerlei belemmerende gedachten. Op zoek naar antwoorden en oplossingen om mensen toch die vurig gewenste verandering te kunnen laten maken verdiepte ik me in het potentieel van ons menselijk brein. Een verandering realiseren in ons onderbewuste helpt om de spreekwoordelijke rugzak te legen. Inmiddels is mijn rugzak flink gevuld met een heleboel krachtige tools die ik inzet om jou te helpen jouw rugzak te legen. 

 

In mijn praktijk aan huis ontvang ik je in een huiselijke omgeving. Ik hecht er belang aan dat ik ruimte heb om in te spelen op wat er zich aandient tijdens een sessie. Ik zorg dan ook altijd voor voldoende tijd tussen de sessies. Niet alleen ik voel die tijd en rust maar ook jij zult ervaren dat mijn tijd exclusief voor jou is. 

 

Naast hypnose-opleidingen en opleidingen op aanverwante gebieden beschik ik over orthomoleculaire kennis en kennis over je hormoonhuishouding. Dit geeft inhoud aan mijn voedingsadviezen in afslanktrajecten, neem ik mee om je te adviseren over voor jou geschikte voeding en geldt als onderlegger voor een advies over voedingssupplementen. 

 

Wat mijn aanpak kenmerkt zijn de volgende zaken

  • Ik word blij als ik een bijdrage kan leveren aan jouw geluksgevoel. Deze betrokkenheid en aandacht voor anderen ervaren mijn cliënten als oprecht en heel fijn. Samen gaan we aan de slag om jou beter in je vel te laten voelen, zowel mentaal als fysiek.

  • Ik leg snel de vinger op de zere plek waardoor we snel tot de kern kunnen komen. Van het benoemen van het ervaren probleem gaan we snel aan de slag met het realiseren van de door jou gewenste situatie.

  • Ik bied trajecten die gericht zijn op een blijvende verbetering van hoe jij je voelt, mentaal en fysiek. Een doelgericht traject met goede resultaten kunnen bieden was en is steeds mijn drijfveer in de keuze van scholingen en bijscholingen.

  • Ik zet dan ook methoden en behandelingen in die wetenschappelijk zijn onderbouwd en bijdragen aan de kortste weg naar het behalen van resultaat.

_MG_6331 ll_edited_edited.jpg

Opleidingen

Gecertificeerd loopbaancoach, NLP, opleidingen op het gebied van Human Resources Management,  Hypnosetherapie, Regressietherapie, Pijnmanagement IEMT, Yager Code Therapie, Simpson Protocol, Hartcoherentie en stressmanagement, Erkend overgangscoach, Basis orthomoleculair advies 

Integriteit

Door middel van coaching en therapie kunnen heel mooie resultaten behaald worden. Jij zit daarbij aan het stuur en ik begeleid je vanuit de bijrijdersstoel. Dat proces goed weten te begeleiden is natuurlijk ontzettend belangrijk. Om de kwaliteit van mijn werk te waarborgen blijf ik me voortdurend ontwikkelen en spiegelen, ben ik aangesloten bij de Nobco, beroepsvereniging voor professionele coaching. Tevens heb ik een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. 

NLP-LOGO.jpg
IEMT-LOGO.jpg
NOBCO-LOGO.jpg
EMCC-LOGO.jpg
GCOE.jpg
hypnose.png