top of page
PLAN HIER UW GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK
LekkerInJeVel_groen.png

Lekker in je vel
Afslankprogramma

Wanneer kijk jij tevreden in de spiegel? Is dat als je een paar kilo bent afgevallen of mogen er wel wat meer af? Blijven de kilo's eraan zitten tijdens de overgang of ben je eerder afgevallen maar toch weer aangekomen? Weeg je meer dan voor je lijnpogingen?

De sleutel naar blijvend gewichtsverlies is een verandering in jouw relatie met eten. Als bijvoorbeeld jouw verlangen naar ongezond eten verandert en je een soort natuurlijke behoefte krijgt om gezond en matig te eten. Dan ben je jezelf niet voortdurend iets aan het ontzeggen maar eet je zeg maar van binnenuit gezond. De relatie met eten zit in je onderbewuste en het is precies daar waar we een gezonde relatie met eten gaan leggen. Dan gaat afvallen en op gewicht blijven een stuk eenvoudiger worden. 

Blijvend gewicht verliezen met behulp van coaching, voedingsadviezen en hypnose

Afvallen door een opgelegd dieet, lijnen zeg maar, is en blijft een uitdaging. Cijfers wijzen uit dat 80% van de lijners na een jaar weer op het oude gewicht zit. Eén van de oorzaken: de relatie met eten is niet veranderd, door te lijnen heb je slechts tijdelijk anders gegeten. Dat zorgt voor gewichtsverlies maar als dat verlangen naar ongezond eten er nog steeds is dan is het een kwestie van tijd of je komt weer in een situatie dat je je toevlucht neemt tot dat ongezonde eten. Helaas blijken dan vaak de kilo’s er weer aan te vliegen.

 

Ga ik dan niet lijnen als ik bij jou het programma volg en val ik dan toch af?

Het is een natuurwet; om af te vallen moet je meer calorieën verbruiken dan dat je tot je neemt. Dan gaat het lichaam de eigen vetvoorraad aanspreken en dan val je af. Om 1 kilogram vet te verliezen moet je circa 7700 calorieën besparen. Die besparing haal je ideaal gesproken én uit je voeding én uit beweging. Minder calorieën innemen en meer verbranden dus. Zeker als je iets ouder bent is voldoende bewegen noodzakelijk om af te vallen. Dus met regelmaat beweging in de vorm van wandelen, fietsen of iets intensievers als je daar van houdt.

 

We gaan op zoek naar een eetpatroon dat goed bij je past, een eetplan waarop jouw favoriete gezonde eten zeker niet mag ontbreken en waar eten dat je echt niet lekker vindt juist wel ontbreekt. Dus geen dieet dat jij 'vol moet houden'. Dat en het feit dat de behoefte aan gezond eten vergroot wordt en het verlangen naar ongezond eten verminderd wordt vormt de weg naar succesvol afvallen. Want jouw onderbewuste is jouw hulp in blijvend gewichtsverlies. En kennis van gezonde voeding wordt jouw kompas.

Inhoud programma

Het ‘Lekker in je vel’ afslankprogramma gaat ervoor zorgen dat je af gaat vallen én dat je lekkerder in je vel komt te zitten. Natuurlijk omdat je je lekkerder voelt omdat je gewicht verliest maar ook omdat we nog meer gaan opruimen zeg maar. Je relatie met eten weerspiegelt namelijk je relatie met het leven. Zo herken je misschien wel het zogenaamde emotie-eten, het eten als je niet lekker in je vel zit. Het eten heeft dan niets met de voedingswaarde van het eten te maken maar alles met wat je ‘op dat moment weg wil eten’. De oorzaak om te gaan snacken, te gaan snaaien of te gaan overeten worden ook aangepakt tijdens het programma. Het programma wordt ondersteund met opnames die thuis beluisterd kunnen worden, eventueel opdrachten voor thuis en extra ondersteund materiaal.

De vier pijlers van het programma: 

  • voedings, bewegings- en suppletieadviezen op basis van orthomoleculaire kennis;

  • Oorreflexologie als krachtige ondersteuning bij de attitudeverandering

  • het pad wordt vrijgemaakt voor blijvend gewichtsverlies door middel van het doorbreken van blokkades/belemmerende patronen;

  • Je onderbewuste wordt geprogrammeerd voor het behalen van je streefgewicht

Virtuele maagband

Soms komt het voor dat iemand ‘is geprogrammeerd’ om altijd (te) grote porties te eten. Het bord moet altijd leeg bijvoorbeeld. Als extra onderdeel van het Lekker in je vel afslankprogramma kan een virtuele maagband geplaatst worden. Hiertoe kan in overleg gekozen worden en het programma wordt dan met 1 sessie uitgebreid.

Duur programma

‘Lekker in je vel-afslankprogramma’: 4 sessies van circa 1,5 – 2 uur met tussenpozen van circa 2 weken. 

Uitbreiding virtuele maagband: 1 extra sessie.

Circa 3 maanden na afloop programma vindt een nazorggesprek plaats. Dit is inbegrepen in het programma.

Kosten programma

€550,- inclusief BTW. Virtuele maagband: € 600,- inclusief BTW.

Diet Oranje

“Mijn eetpatroon is volledig geoptimaliseerd. Inmiddels ben ik al 8 kilo afgevallen en dat moeiteloos”.
 
Angela

bottom of page