top of page
PLAN HIER UW GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Lekker in je vel

Maatwerkmodules

De maatwerkmodules bieden ruimte voor de aanpak van diverse andere belemmeringen die jou ervan weerhouden om lekker in je vel te zitten. De verschillende modules kunnen ook heel goed gecombineerd worden tot een traject op maat passend bij de klachten die jij ervaart. In een gratis kennismakingsgesprek kunnen we bespreken waar je graag vanaf wil of beter nog wat je wil bereiken.

Traumaverwerking/rouwverwerking

Een impactvolle gebeurtenis of verlies kan je flink van je stuk brengen. Soms zelfs of juist jaren nadat de gebeurtenis heeft plaatsgevonden. IEMT en/of regressietherapie zijn de aangewezen therapievormen om de gebeurtenis of het verlies de spreekwoordelijke plek te geven. 

Angsten

Sociale angst, angst om je uit te spreken, faalangst en meer. Ooit heb je geleerd om op een bepaalde manier te reageren op een situatie en zo lang dat je programmering is, is dat wat er gebeurt. De angst is een beschermingsmechanisme die je enorm kan belemmeren, de angst los kun laten geeft een enorm gevoel van verlichting. 

Stress en burnout preventie

Ontdek waarom je zoveel hooi op je vork neemt en het je moeite kost je grenzen te bewaken. Doorbreek het onderliggende patroon op een liefdevolle en respectvolle manier voor jezelf en anderen. Leer hoe je zelf eenvoudig lichamelijke spanning los kunt laten en meer in het moment kunt zijn.

Voedings- leefstijl en suppletieadvies

Een gezonde geest in een gezond lichaam wordt wel gezegd. Goed zorgen voor je lichaam is een uiting van zelfwaardering en eigenliefde. Want wie wil er nu niet vitaal oud(er) worden? Ik combineer orthomoleculaire kennis met de gegevens die komen uit de analyse van jouw bloed om een gedegen voedings- en suppletieadvies te geven. Met voeding kun je heel veel doen om de balans weer te herstellen maar sommige voedingstoffen kunnen we niet meer voldoende uit onze verschraalde voeding halen en moet aangevuld worden met supplementen. 

Senior koppel doet yoga

Stoppen met roken

In het verleden rookte ik zelf ook en ik weet dan ook uit eigen ervaring hoe verslavend roken is. Niet zozeer de fysieke verslaving maar veel meer alle eigenschappen die je aan de sigaret toekent. Zo kun je denken dat roken stress vermindert, zorgt voor ontspanning, troost biedt. Maar het is niet waar, roken neemt jou je fysieke en mentale gezondheid af. Een stoppen met roken sessie is in 90% van de gevallen effectief en stoppen met roken is de basis om lekker in je vel te zitten.

GlansRijkDoorDeOvergang_groen.png
bottom of page