top of page

Gezondheid

Moe, lusteloos, hoofdpijn, stijve spieren, slecht slapen. Zomaar wat klachten die kunnen verhinderen dat je lekker in je vel zit.

Futura Light is a much loved font inspired by elements of Bauhaus design. Ideal for headlines, banners, logos & more, it will make your words stand out.

Weer lekker in je vel zitten, wat heb jij daarvoor nodig?  Welke veranderingen? Mentaal én fysiek?

Mentale druk zorgt eenvoudig voor stress en stress in je lichaam kan weer voor allerlei fysieke klachten zorgen.

Zo zorgen mentale klachten voor fysieke klachten. Op basis van dat inzicht stel ik samen met jou een aanpak vast. Mentale heling en fysieke heling door gebruik te maken van de kracht van jouw onderbewuste en het quantumveld, orthomoleculair (voedings)advies en oorreflexologie.

Everything I’ve been craving this winter

Help jouw lichaam om gezond te blijven of om te herstellen. Een goede gezondheid helpt enorm om lekker in je vel te zitten.

Ons lichaam kent een ontzettend knap ontwerp. Ook zonder dat wij er aandacht aan geven zijn er in ons lichaam namelijk ontelbare processen aan de gang. Processen die erop gericht zijn homeostase te bereiken, balans. Als je lichaam in homeostase verkeert functioneert het optimaal. Maar voortdurend zijn er invloeden die deze homeostase bedreigen. Ons lichaam is dan weer druk doende om die balans te herstellen. 

Stress, slechte eetgewoonten, te weinig slaap, tekorten, verontreiniging, zijn allemaal aanvallen op deze homeostase.

Hoe kun je nu het zelfhelend vermogen van het lichaam zo goed mogelijk onderhouden? 

In volgorde van belangrijkheid:

  • Gezonde voeding;

  • Op het lijf geschreven voedingstips en leefstijladviezen;

  • Noodzakelijke supplementen omdat ons lichaam meer nodig heeft aan vitamines, mineralen, sporenelementen en gezonde vetten dan het uit onze voeding kan halen

  • Klachtspecifieke aanvullingen.

Tijdens een traject kan aandacht voor gezondheid, gezonde voeding, leefstijlaanpak een onderdeel zijn om opnieuw lekker in je vel te komen zitten. De mogelijkheden van oorreflexologie om organen in balans te brengen, pijn en klachten te verminderen en het systeem te ondersteunen kan tevens onderdeel zijn van een traject.

Meer weten? Maak een afspraak van een uurtje voor een gratis kennismakingsgesprek bij mij in mijn huiselijk ingerichte praktijk of indien gewenst online. We staan stil bij jouw situatie en we bekijken over en weer of het klikt en hoe ik je kan ondersteunen in jouw specifieke situatie.

Ik wil graag meer weten over:

bottom of page